Naturals by Watsons’tan Doğa Dostu Saç ve Cilt Bakımı

 Watsons’ın favori sürdürülebilir markalarından Naturals by Watsons’ın %100 vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve geri döüşütürülmüş ambalajlarıyla yenilenen saç ve cilt bakım ürünleriyle hem doğayı hem de kendinizi şımartın!

Naturals By Watsons Aloe Vera Şampuan

Naturals by Watsons Aloe Vera Şampuan “mucize bitki” olarak bilinen aloe vera içeren formülüyle saçları beslemeye, nemlendirmeye ve saçların pürüzsüz görünmesini sağlamaya yardımcı olur. %99 organik sertifikalı Meksika aloe verası suyu içeren Naturals by Watsons Aloe Vera Şampuan parlak görünen saçlar için saç derisini temizlemeye, rahatlatmaya ve saçları beslemeye destek olur. 

    Naturals by Watsons Argan Vücut Losyonu
    Sertifikalı organik Fas Arganı yağı ile formülize edilmiş Naturals by Watsons Argan Vücut Losyonu cildinizi beslemeye ve canlandırmaya yardımcı olur. Likit altın olarak da bilinen bu kıymetli yağ, cildi sıkılaştırmayı, genç ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlamayı destekler. Yağsız formülü ile kuru ciltlerin günlük nem ihtiyacını karşılarken pürüzsüz bir bitiş sağlar. 

     

    Naturals by Watsons Hindistan Cevizi Saç Yağı 

    Naturals by Watsons Hindistan Cevizi Saç Yağı, "yaşam meyvesi" olarak da bilinen organik Tayland hindistan cevizi yağı içerir. Dünya üzerindeki en besleyici doğal yağlardan biri olan bu özel yağ içeriğindeki asitlerin nemlendirici özelliği ile yıpranan ve hasar görmüş saçları beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Naturals by Watsons Hindistan Cevizi Yağı, saçı besleyen kremsi formülü ile ekstra nem ve pürüzsüzlük sağlamayı destekler.


    Naturals By Watsons Kahve Saç Kremi 
    Naturals by Watsons Kahve Saç Kremi, içerdiği kafein ve antioksidanlar ile saçlarınıza enerji vererek güne capcanlı başlamanızı sağlar. "Tanrıların içeceği" olarak da bilinen, sertifikalı organik Afrika kahvesi ile formülize edilmiş Naturals by Watsons Kahve Saç Kremi, saçlarınıza enerji vererek kırılmaları azaltmaya ve canlılığını artırmaya yardımcı olur. 


    Naturals By Watsons Zencefilli  Şampuan
    Naturals by Watsons Zencefil Şampuan, sertifikalı organik Sri Lanka zencefili içeren formülü ile saçlarınızı canlandırarak ve enerji vererek parlaklık kazandırmaya yardımcı olur. Günlük kullanım için uygun olan ve kolayca durulanan formülü ile saçın sebum dengesini düzenleyerek saç derisini beslemeye ve nemlendirmeye destek olur.


    Naturals By Watsons Hibiskus Günlük Saç Bakım Kremi 

    Sertifikalı organik Mısır hibiskus çiçeğinin yenileyici gücü ile donatılan Naturals by Watsons Hibiskus Günlük Saç Bakım Kremi, saç dökülmelerini ve kırılmaları önlemeye yardımcı olur. Yoğun formülü ile saçlarınızın doğal nemini geri kazandırmayı destekleyen Naturals by Watsons Günlük Saç Bakım Kremi saç hasarlarını onararak kolay şekil alan saçlara sahip olmanıza destek olur.



    Naturals by Watsons Prestige Rose Body Lotion
    Naturals by Watsons Gül Vücut Losyonu "çiçeklerin kraliçesi" olarak da bilinen, sertifikalı organik Fransız gülleri özü içeren formülü sayesinde kuru ciltler için yoğun nemlendirme sunar. Naturals by Watsons Gül Vücut Losyonu mükemmel kokusunun yanı sıra yağsız formülüyle karşı konulmaz ipeksi ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlamaya yardımcı olur.

    Naturals By Watsons Pirinç Kepeği Vücut Serumu

    Cilt problemleri çözümlerinde yüzyıllardır kullanılan, organik sertifikalı Japon pirinç kepeği içeren Naturals by Watsons Pirinç Kepeği Vücut Serumu, cilt tonunu eşitleyerek vücudunuza aydınlık bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.



    Naturals By Watsons Çay Ağacı Saç & Saç Derisi Tonik


    Seritifikalı Sorganik Avusturalya çay ağacı ile formülize edilmiş Naturals by Watsons Çay Ağacı aç & Saç Derisi Toniği, çay ağacı yapraklarındaki uçucu yağın arındırıcı gücü ile saç ve saç derisini rahatlatmaya yardımcı olur. Ferahlatıcı formülüyle kuru ve yağlı saç derisinin sebum dengesini düzenleyerek kaşıntılı saç derisini yatıştırmayı destekler.

    Yorumlar

    Popüler Yayınlar