The Organic Pharmacy’den Yaz Mevsimi için Bakım Önerileri

 Yaz mevsiminde güneşin, denizin, havuzun keyfini yaşarken cildiniz her zamankinden daha fazla bakıma ihtiyaç duyar. Dünyanın en doğal, en etkili içerikleriyle ve yüzde 98’lere varan organik ürünleriyle The Organic Pharmacy ise ihtiyacınız olan her an her cilt tipine uygun ürünleriyle her zaman cildinizi yeniler, doğallık ve tazelik katar.



 

Antioxidant Face Serum ile ciltte anında değişim

Herkesin kolaylıkla kullandığı ve sevdiği Antioksidan Yüz Sıkılaştırıcı Serum, uygulandığı an itibariyle ciltteki değişimi gözler önüne seriyor. Cildi toparlayan ve sıkılaştıran serum, güneş ışınlarının ciltte yarattığı hasarı ve kırışıklık görünümünü ise anında tersine çeviriyor.





 

Jasmine High Gloss Conditioner

Cildiniz kadar güneşin zararlı ışınlarından etkilenen saçlar için The Organic Pharmacy’in önerisi Jasmine High Gloss Conditioner…  Yıpranmış saçlara derin bir bakım uygulayan krem, doğal bir parlaklık sunmasının yansı sıra nazikçe şekillendiriyor, canlandırıyor ve geri kazandırıyor.

Radiant Day Shield ile hem güneşten korunun hem de parlayın

Adeta güneşin keyfini çıkarmak isteyenler için yaratılmış Radiant Day Shield; ultra hafif formülüyle cildin mineralini sağlarken, yoğun antioksidan besleyici ve onarıcı içerikleri ile cildin kirlenmesini önlüyor. Radiant Day Shield, tüm bunların yanı sıra cildinizi güneşten korurken aynı zamanda kapatıcı rolü görüyor. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar