TABİATIN KUSURSUZ HARMONİSİ IPEKYOL İLKBAHAR-YAZ 2021 KOLEKSİYONU İLE YENİ MEVSİMİ KARŞILIYOR


Uzaktan yansıyan güneşin ışık oyunları ve doğanın yeni mevsime uyanışını simgeleyen onlarca kuş melodisinin keyif veren frekansı… Doğayla diyalog halindeki renklerinden ilham alan Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu, yeni sezonun yükselen tasarımlarını sunarak, şehrin sokaklarına ve hatta kumsallara, geceye ve gündüze uyarlanarak yepyeni ufuklara doğru yelkenlerini açıyor. 

Kıyı şeridine doğru inmeden önce, şehrin ortasındaki yeni mevsime eşlik edecek rahat ve bir o kadar modern parçalar, yükselen sezonun öncü parçaları arasında yer alıyor. Ilıyan havalara dökümlü formuyla eşlik eden geniş kesimli pantolonlar, oversize gömlekler ve bele vurgu yapan ceketlerle feminen ruhunu ortaya koyuyor. ‘’Denim on denim’’ frekansına bürünen jean gömlekler ve straight jean’ler 90’larda yükselen bu trendi günümüze adapte ediyor. 


Ipekyol kadınının kusursuz stiliyle tamamlanan camel rengi trençkotlar, sırt detayındaki dantel & pili oyunlarıyla şıklığınıza son noktayı koyuyor. Bu dikkat çeken parçaya eşlik eden aynı tondaki pantolonlar ise casual bir kompozisyon yaratıyor. Sıcak iklimlere şaşırtıcı bir şekilde uyum sağlayan boyfriend ceketler, şortlar ile hem gündüz hem de gece dikkatleri üstünüze çekecek bir kombin sunuyor.


 


Yeni mevsim ruhunu iyiden iyiye hissettirecek parlak renk kodları ve desenleriyle ön plana çıkan 
Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu’nda, soyut desenlerden ilham alan uçuşan elbiseler ve etekler dekoratif yaz portresini gün yüzüne çıkarıyor. Country stili romantik bir şekilde yansıtan pötikare desenli maksi sarı elbiseler ve vazgeçilmez bir klasik haline gelen puantiye desenli elbiseler, çabasız yaz görünümlerini zarif ve havadar gösteren parçalar arasında yerini alıyor. 


Mevsimin ve doğanın renklerinden ilham alan 
Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu, naif beyazlar, ekrular, siyahlar, cameller ile ana renk kartelasını oluştururken, sıcak tarçın tonları, hakiler, sarılar, turuncular, morlar, lilalar, pembeler, pudra maviler ve saks maviler ile  heykelsi duruşu kusursuzca harmanlayan bir renk seçkisi yaratıyor.  


 Sıcacık yeni mevsimin romantik atmosferine eşlik edecek tasarımlar, Ipekyol İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu
’nda buluşarak sizi dingin sulara doğru davet ediyor

Yorumlar

Popüler Yayınlar