KILIAN PARIS İKİ YENİ PARFÜMÜNÜ TANITIYOR!

New York ve Paristen ilham alan, Kilian Paris'in yeni kokusu Apple Brandy on the Rocks ve L'Heure Verte, gece hayatındaki özgürlüğün bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.


Kilian Paris’in yeni kokularından, 
On the rock” notasının imzası olan Apple Brandy on the Rocks, Amerikan elması bazlı likörden ilham alan en şık ve havalı şekliyle vücut bulurken, L'Heure Verte ise efsanevi Paris likörünün ve absentin harmanını yansıtıyor. Bu yeni iki koku, The Liquors koku ailesine, Fransız konyak üreticisi ailenin mirasçısı olan Kilian Hennessy'nin mirasını katıyor. Şişelere ışığı her açıdan yansıtmak için işlenmiş “K” motifli ambalajın yanı sıra, bardak görünümü veren parfüm şişeleri de dikkat çekici.

Apple Brandy, ilk olarak sekiz sene önce Kilian Paris'in New York mağazasının açılışına özel parfümör Sidonie Lancesseur tarafından tasarlandı. Koku, orijinal elma konyağı özüyle geri dönerken bu sefer ilave bir yükselişe sahip… Kilian Parisin imzası haline gelen on the rock” notası, buz gibi likör zevki veren Kilian Paris karakterini benzersiz bir şekilde yansıtıyor. Bergamot karışımı, ananas ve kakule notaları parfüme heyecan uyandırıcı, modern bir hava katıyor.

Apple Brandy on the Rocks'ın taze açılışı parfümün temelini yansıtıyor: çıtır meyve karışımının konyakla harmonize oluşu; rom, yosun ve vanilya notaları kullanılarak yeniden hayat buldu. Sedir ağacı ve ambroksit özünün üzerine konumlanan koku sofistike bakış açısını geceye taşıyor. Apple Brandy on the Rocks, sabit reenkarnasyonu ve Büyük Elma”nın (New Yorkun) tartışılmaz zarafetini, özellikle de efsaneleşmiş gece hayatını yansıtıyor.


L'Heure Verte, Paris'e özgü ışıltılı gece hayatını ve zevkleri yansıtıyor. Paçuli üzerine inşa edilmiş, açılışı absent özüne dayalı notalar kokuyu daha da belirginleştiriyor. L'Heure Verte, adını bir Fransız geleneği olan ve Mutlu Saat anlamına gelen, akşam üstü keyfi saatlerinde, bir bardağın içine şeker konulup yavaş bir tempoda bir ritüel şeklinde karıştırılarak servis edilen absentten almakta. L'Heure Verte'nin tamamen doğal olarak türetilmiş rengi, kendi parfüm iksirinde tıpkı Parisin gizemli havası veya bir Van Gogh tablosunun canlanması gibi yeniden ortaya çıkıyor.


İlk kez kurucu Kilian Hennessy ve Fransız parfümcü Mathieu Nardin iş birliği ile oluşan L'Heure Verte, lüksün ve harika yanılsamaların içinde hoşgörülü ve yaşamı değiştiren hisleri ifade ediyor.


Kuşkusuz her şehrin zirveleri vardır. İşte New York ve Paris de, Apple Brandy on the Rocks ve L'Heure Verte’in yarattığı hislerle kutlanıyor. 


 

Yorumlar

Popüler Yayınlar