KNITSS’IN, RUHU BESLEYEN MODA ANLAYIŞIYLA HAYATA GEÇİRDİĞİ YENİ KAMPANYASI YAYINDA


 Türk hazır giyiminde sürdürülebilirliğin öncü markası KNITSS, Modayı Sürdür felsefesi ve “Soul-Feeding Fashion” mottosuyla hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu.

KNITSS, sürdürülebilir moda prensiplerini hammaddeden üretime kadar 

tüm süreçlerde uygulayarak, dünyanın geleceğine katkı sağlamaya devam ederken, kampanya filmiyle de doğaya olan ihtiyacımızın altını çiziyor. 



Çevre duyarlılığı ve doğal kaynakların korunmasını misyon edinmiş KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için hammaddeden üretime tüm süreçlerde, “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” mottosu ile ruhu besleyen koleksiyonlara imza atıyor. 



Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını, %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.



KNITSS, koleksiyonlarını hazırlarken global ölçekte kabul gören yenilikçi ve sürdürülebilir yöntemlerle hazırladığı ve doğayla dost hammadde kullanımını esas alarak dünyanın geleceğine katkıda bulunduğu yeni koleksiyonunun kampanya filmiyle, dikkatleri sürdürülebilir modaya çekiyor.

  



“Soul-Feeding Fashion” mottosuyla hazırlanan filmde doğasız bir yaşamın mümkün olmadığına vurgu yapan KNITSS, bir tasarımın kullanım süresinin önemine de vurgu yapıyor. Dünyanın geleceğinden endişe duygusuyla üretim kalitesi ve sürdürülebilirlik ilkeleri ile hazırlanan koleksiyonlarının uzun yıllar ilk günkü kalitesiyle kullanılmasıyla da hızlı modaya karşı bir farkındalık yaratıyor. 


 

Yorumlar

Popüler Yayınlar