Takıya Ruhunu Kat

  

Takı tasarım dünyasına getirdiği yeniliklerle her geçen daha da büyük beğeni toplayan, başarısını ülke sınırları dışına taşıyan JUJU; takı stilinde yarattığı farkla ruhunuzu ortaya koyuyor. Aksesuar kullanımını sıra dışı kalıplarla sunan JUJU, sonbaharın ruhuna uygun tasarımlarıyla kıyafetlerin tamamlayıcısı oluyor.



Tasarımlarında gözler önüne serdiği ince işçilikle hazırlanmış ürünlerini satışa sunan JUJU, takı alışkanlarını baştan yaratıyor. Bugüne kadar kombinlere göre seçilen takı ve aksesuarlar artık JUJU ile birlikte baş role geçiyor.



Geometrik, mineli ve taşlı JUJU tasarımları her dönem ilgi odağı olurken kullanıcılar aksesuarlarını ön plana koyarak kıyafet seçimlerini takılarına göre yapıyor. JUJU’nun kendini gösteren iddialı tasarımları kombinlerde dikkatleri üzerine çekerek her anın yıldızı oluyor.

Yenilenen internet sitesi üzerinden bir milyonun üzerinde alternatif takı üretme fırsatı ve kişiselleştirilebilir takı alternatifleri sunan JUJU; seçimleri kullanıcılarına bırakırken sonsuz bir tasarım dünyasının kapısını aralıyor.







Yorumlar

Popüler Yayınlar