The Body Shop’un efsanevi Body Butter serisi yenilendi

 

 Her yaşa ve cilt tipine uygun geliştirdiği ürünleriyle tüm ihtiyaçlara yanıt veren The Body Shop şimdiye kadarki en besleyici ve sürdürülebilir yeni Body Butter serisi ile karşınızda!

%100 geri dönüştürülmüş plastik ve alüminyum kapaktan üretilen yeni seri, kavanozundan kapağına kadar tamamen geri dönüştürülebilir olması özelliğiyle, The Body Shop'un şimdiye kadarki en sürdürülebilir serilerinden biri olarak konumlanıyor. Ambalajlarıyla birlikte formülleri de değişen Body Butter serisinin tüm ürünlerinde nemlendirici etkisiyle bilinen shea yağı bulunuyor. 


The Body Shop’un ilk olarak 1992'de ilk kez piyasaya sürdüğü Body Butter bugün o kadar çok seviliyor ki, dünya genelinde her 3 saniyede 1 adet satılıyor. 



Ganalı kadınların cildini kuru Sahra rüzgarlarından korumalarına yardımcı olmak için nesillerdir kullanılan Shea Body Butter, zengin dokusu ve yüksek yağ içeriği ile ciltte yoğun bir nemlendirme sağlar.



Uygulandığı anda cilde nüfuz eden hindistan cevizi aromalı body butter ise, yüksek etkili nemlendirici özelliği sayesinde cildinizin uzun süre yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar. 96 saate kadar nemlendirme özelliği sunan 
Coconut Body Butter, kuru ciltler için oldukça idealdir. 


Yerel Adil Ticaret programı ile Hindistan’dan gelen mango tohumu yağı, Gana’dan shea yağı ve Brezilya fındığı yağından üretilen Mango Body Butter, %96 doğal kökenli bileşenlerle kuru ciltte daha yumuşak, pürüzsüz ve beslenmiş bir his bırakırken, cilde doğal görünümlü bir ışıltı verir. 


Kusursuz ciltlere sahip olmak adına her mevsim birbirinden eşsiz ürünler sunmaya devam eden The Body Shop’un yeni yıldız içeriği avokado, cildi nemlendirerek tenin pamuksu bir yumuşaklığa sahip olmasına ve ciltte kaybedilen yağ oranını geri kazandırmaya yardımcı olur. Kuru ciltler için mükemmel bir vücut nemlendiricisi olan Avocado Body Butter, 96 saat nem ile cildi besler ve korur. %95 oranında doğal kökenli içeriklerden üretilen ürün nem, koku ve dokusuyla, kuru ciltlere daha yumuşak, pürüzsüz ve besleyici bir his verirken, tende doğal görünümlü bir ışıltı sağlar.


Yorumlar

Popüler Yayınlar