Erkeklere Özel İsveç Tasarımı Cilt Bakımı İle Statüde Son Nokta

Pandemi sürecinde erkekler de kadınlar kadar kişisel bakımlarına özen göstermeye ve bakımlarını evde gerçekleştirmeye başladı. Sağlıklı beslenmeden egzersize, saç kesiminden cilt bakımına evde bambaşka bir yaşam pratiği deneyimlediler. FOREO’ya göre gönüllü karantina sürecinde bulunduğumuz son birkaç ayın asıl kazananı erkekler… Evde kaldığımız dönemde farklı bir cilt bakım deneyimine sahip olan erkekler bu dönemde kişisel bakımlarına daha da önem gösterdi. Pandemi sonrası içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayatta da erkekler kişisel bakımlarına özen göstermeye devam edecek. Bu süreçte İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO da erkeklerin bakım rutinine eşlik etmeye devam ediyor.
Şık ve havalı tasarımlarıyla FOREO, erkeklerin bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası olmaya aday.


 Günlük bakım rutininin vazgeçilmezi olacak LUNA 2 for MEN cildi öyle iyi temizliyor ki sadece birkaç dakikada ciltte biriken kir, yağ ve ölü derileri %99.5 oranında arınabiliyor. T-Sonic™ titreşimleri sayesinde peeling etkisi yaparak cildi ölü deriden arındırmaya da yardımcı olduğu için babanızın cildini tıraşa da hazırlıyor, batıkları da önlüyor. Tıraşı kolaylaştırdığı için  tıraş bıçağının ömrünü de iki kat uzatıyor. Cilt pürüzsüz bir görünüme kavuştuğu gibi sakalları da daha geç çıktığı için iki tıraş arasındaki süre de uzuyor. LUNA 2 for MEN anti-aging etkili masaj yapan arka yüzeyini sayesinde babanızın yüzündeki ince çizgiler ve kırışıklıkların görünümünü azaltıp, cildini sıkılaştırarak zamanın etkilerini de siliyor.


Kompakt tasarımı sayesinde iş seyahatlerine götürebileceği, toplantı arasında bile uygulayabileceği LUNA go for MEN T-Sonic™ titreşimlerin gücüyle cildi derinlemesine temizliyor, sinek kaydı tıraşa hazırlıyor. Tıpkı LUNA 2 for MEN gibi LUNA go for MEN de anti-aging masaj etkisiyle yaşlanma etkilerini azaltmaya yardımcı oluyor. LUNA go for MEN, tasarımı ve eşsiz özellikleri sayesinde yoğun yaşam tarzınızın sıkı bir eşlikçisi olacak.


Eşsiz bir tasarıma sahip aydınlatıcı göz masajı cihazı IRIS ise T-Sonic™ titreşimler sayesinde kaz ayaklarını, göz çevresindeki koyu halkaları ve gözaltı torbalarını görünümü azaltmaya yardımcı oluyor. Göz kremi ya da serumun emilimini kolaylaştırarak etkinliğini artırıyor.



FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.




Yorumlar

Popüler Yayınlar