Gün boyu nem

Göz çevrinizi de cildiniz gibi yüksek nem dünyasına daldırmaya hazır mısınız? Kalsiyum yönünden zengin formülüyle cildi hızla onaran L’Occitane Aqua Reotier serisi, sihirli Reotier suyu içeren yeni göz çevresi jeli ile karşınızda!

Göz çevrinizi de cildiniz gibi yüksek nem dünyasına daldırmaya hazır mısınız? Kalsiyum yönünden zengin formülüyle cildi hızla onaran L’Occitane Aqua Reotier serisi, sihirli Reotier suyu içeren yeni göz çevresi jeli ile karşınızda!

Göz çevresine canlılık ve tazelik katan bu göz jeli, koyu halkaları, şişkinlikleri azaltıyor ve her gün yok olmasını dilediğimiz ince çizgileri gevşetiyor. Gözlerin hızlıca genç, canlı ve çok daha tazelenmiş hissetmesini sağlıyor.

Soğuk yağmur suları ile harmanlanmış, kalsiyum ve magnezyum içeren Reotier kaynak suyu içermesi nedeniyle ciltte nemi 24 saatin üzerinde hapsetme yeteneğine sahip ve dünyada adeta kendi fan kitlesini yaratan seri, göz çevresinin de vazgeçilmezi olacak gibi.
Bilim adamları tarafından da onaylanan belgelere göre Reotier kaynağında suda bulunan kalsiyum, güçlü dünyada cilt bariyerinin ihtiyaç duyduğu nemin ana kaynağı.



Aqua Reotier Mineral Moisture MaskProvence'ın kalbinden gelen Réotier kaynak suyu ile zengin, mineral ve kalsiyum zengini bu maske çok yönlüdür ve her an cilt ihtiyacınızı karşılamaya hazırdır. Polisakkarit molekülü içeren bu maske, buzlu jel formülüyle cildi sarar su hissiyatı verir. İnce bir tabaka halinde uygulayarak, gece maskesi olarak ya da daha yoğun bir uyguylama cildinizde 10 dakika bekletip, sonrasında yüzünüzü yıkayarak cildinize anlık yoğun nem bakımı sağlayabilirsiniz.


AQUA RÉOTIER ULTRA THIRST – QUENCHING CREAM
Tüm cilt tipleri içindir. Yumuşak, hafif kremsi yapısı ciltte ürünün hızla emilimini sağlar. Yaz aylarında güneş sonrası olarak idealdir. Cildinizi tüm gün nemli hissedersiniz.

AQUA RÉOTIERULTRA THIRST – QUENCHING GEL ---NEM ŞAMPİYONU
Susuzluk giderici jel yapıda bir nemlendiricidir. Kabarcıklı ve jel yapısı, göründüğü kadar iyi hissettirir. Binlerce mikro kabarcıkla, cildin doğal nem döngüsü yenilenir. Cilt yoğun bir şekilde su ile dolar. Ciltte ışıltı ve canlılık yayılır.

3’Ü BİR ARADA NEMLENDİREN TEKNOLOJİ
Hyaluronik Asit – Réotier ürün grubunda ve ciltte bulunur. Mıknatıs gibi nemi çekerek cildi nemlendiren ve dolgunlaştıran doğal bir içeriktir. Nem Veren Ajanlar – Ciltte bulunmaz ancak Reotier ürün grubunda bulunur. Cildin doğal tabakasını oluşturarak hücrelerin nemi daha iyi ve daha uzun süre tutmasını sağlar. Kalsiyum – Reotier ürün grubunda ve ciltte bulunur.Suyu tutar ve cildi pürüzsüzleştirir, nemi mühürler yoksa buharlaşır.





REOTIER SERİSİ SUSUZLUK GİDERİCİ DİĞER ÜRÜNLERİ
Aqua ReotierWater Gel Cleanser
Bu tazeleyen jel yapıya sahip temizleyici , yumuşak bir köpüğe dönüşerek cildi kirlerden arındırır. Cilt, mükemmel bir şekilde temizlenir. Yumuşacık ve rahatlamış hisseder. 

Aqua ReotierMoisture Prep EssenceNemlendirmede ilk adım olarak, cildi neme hazırlar. Cildin anında susuzluğunu gideren bulosyon ile cilttazelenir ve ışıltı kazanır. Güzellik rutininizde en sevdiğiniz an bu serumu kullandığınız anlar.


Aqua ReotierFresh Moisturizing Mist
Tazelik ihtiyacınız olduğunda bu güzellik sprayini kullanabilirsiniz. Formülü, cildinizicanlandırmak ve dolgunlaştırmak için Reotier kaynak suyunu Hyaluronik asit ile birleştirir. Makyaj sabitlemek için idealdir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar