Prada Güneş Gözlükleri





Prada Duple Koleksiyonu

SPR 14X Modeli

Prada Duple koleksiyonundaki güneş gözlüğü modeli. Dikdörtgen ön kısmın sofistike tasarımı, kalın kenarla öne çıkarılan farklı asetat katmanlarının birleşimiyle tanımlanıyor. Saplar, koleksiyonu karakterize eden, imza niteliğindekikeskinkesimisergiliyor.Siyah ve Kaplumbağa Deseninin klasik tonlarının yanı sıra Siyah ve Pembeyle Beyaz, Siyah ve Beyazla Siyah, Kristal ile Kil, Kristal ile Begonya seçenekleriyle sunuluyor.


SPR 61X Modeli

Bu Prada Duple güneş gözlüğü, Architetti koleksiyonunun stil temasını yeniden yorumluyor. Dikdörtgen ön kısımda, düz lensprofilleriniöne çıkaran mineliparçalar yeralırkenön kısmın ve sapların çizgiselliği metal detaylarla kesintiye uğratılıyor. Renk paletinde Kil,

Begonya ve Siyah tek renk seçeneklerinin yanı sıra Açık Mavi ile Beyaz ve Kırmızı ile Pembe kombinasyonları yer alıyor.

Prada (Conceptual) Koleksiyonu

SPR 59X Modeli

Prada koleksiyonunun bu güneş gözlüğü modelinin gösterişli ve modern bir çekiciliği çağrıştıran büyük boyutlu bir çerçevesi var. Yuvarlak ön kısım, metal profilleri çerçeveleyen eşsiz mineli ayrıntılarla süsleniyor. Siyah ile Altın, Mat Siyah, Kakao ve Mat Cameo kaplama seçenekleriyle sunuluyor. Çelik rengi model Mat Talk ile eşleştiriliyor. 


SPR 60X Modeli

İlkbahar/Yaz 2020 reklam kampanyasında fotoğraflananPrada koleksiyonundakigüneş gözlüğü modeli. Büyük boyutlu çerçeve, gösterişli ve modern bir tavrı ifade ediyor; yumuşak hatlı kare ön kısmın metal profilleri ise zarif mineli ayrıntılarla süsleniyor. Altın ile Siyah, Mat Siyah, Kakao ve Mat Cameo kaplama seçenekleriyle sunuluyor. Çelik rengi model Mat Talk ile eşleştiriliyor. 

Prada Game Koleksiyonu

SPR 56X Modeli

Prada Game koleksiyonu, yeni bir güneş gözlüğü stiliyle ana temalarını yeniden yorumluyor. Hafif çerçeve; panto biçimi, zarif asetat profiller ve modern bir havasıolan metalikili köprü ile tanımlanıyor. Siyah, Kaplumbağa Deseni, Hafif Kaplumbağa Deseni, Kaplumbağa Deseni Çizgili Gri ve Kantaron Mavisinin şık tonlarıyla sunuluyor.


SPR 57X Modeli

Prada Game güneş gözlüğü koleksiyonundan yeni bir model. Modern hafif çerçeve, dikdörtgen bir ön kısım, sofistike asetat profiller ve modern bir çekiciliğe sahip metalikili köprüyü sergiliyor. Siyah, Kaplumbağa Deseni, Hafif Kaplumbağa Deseni, Kaplumbağa Deseni Çizgili Gri ve Toprak Renginin zarif tonlarıyla sunuluyor. 


SPR 19X Modeli

Prada Erkek koleksiyonundaki bu yeni güneş gözlüğünüşıklık ve modernliktanımlıyor. Minimal geometrik ön kısım, Prada Gözlük koleksiyonlarının imza niteliğinde bir unsuru olan ikonik metal bir ayrıntıyla öne çıkarılan ince saplarla birleştiriliyor. Siyah, Kaplumbağa Deseni, Konyak Kaplumbağa Deseni, Kristal Çamur Rengi ve Kristal Gri tonlarında sunuluyor. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar