YAZIN SICAK RENKLERİ

İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonu ile doğadan esinlenen bir şehir yaşamı sunan Cacharel, giyinme sanatına getirdiği zarif yorumunu yazın sıcak renkleri ile harmanlıyor.

Cacharel, hem tişört hem gömlekle uyumlu yaka modellerine sahip ceketler tasarlayarak daha geniş yelpazedeki renkli ürünler arasından seçim yapma şansı sunuyor. Gün içerisinde rahat bir tarz yaratmak isteyenler için ceketleri pamuk ağırlıklı tişörtlerle kombinliyor. Cesur stil uygulamaları ile dikkat çekerek, haki chino pantolon ve turuncu tişört ile oluşturduğu stili ebru renk tonlarında ekose keten ceket ile tamamlıyor. Seçimini gömlekten yana yapanlar için somon renginin sıcaklığını yansıtan pamuk-keten karışımlı gömleği, onu dengeleyecek yüzde yüz pamuk, haki muline renk ceket ile kullanıyor.

Cacharel, ana parçalarda daha sakin renkleri tercih ederken aksesuarda sıcak renkleri kullanarak stilini renklendirenler için göz alıcı kravat ve mendil seçenekleri sunuyor. Canlı renklerdeki geometrik desenlere sahip ürünlerinin yanı sıra doğadan öğeleri, çiçek desenlerini de ipek içerikli aksesuarlarına uyguluyor. Cacharel erkeğinin iş seyahatlerinde konforlu zaman geçirmesi için de kolay ütülenebilir gömlekleri koleksiyonuna ekliyor.




Yaz tasarımlarında doğayı ilham kaynağı olarak seçen Cacharel, balık desenlerine sahip yüzde yüz pamuk mavi gömleği, pamuk kumaştan üretilmiş şort ile kombinleyerek tatil bavulları için keyifli kombinler de öneriyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar