AQUAZZURA 2024 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONUNU SUNAR


Kreatif direktör Edgardo Osorio, Aquazzura 2024 Sonbahar/Kış sezonu için deri malzemeler, dokular ve işlemeler üzerinde deneyler yaparak, sıcak ve göz alıcı renklerde bir koleksiyon ortaya çıkarıyor.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı koleksiyonun başrol oyuncusu ise, yepyeni bir görünüme bürünen siyah. Koleksiyonun “Yeni Siyahı”, fileden delikli deriye, boncuk işlemelerden bukleye ve yünlü deriden kadifeye kadar farklı malzemelerin kullanımıyla bambaşka bir kimlik kazanıyor.
Diğer malzemeler arasından sıyrılıp tüm dikkatleri üzerinde toplayan kadife, Couturier serisinin temel bileşeni.
Çiçekli ponpon motifiyle karakterize olan bu seride, malahit yeşili ve Amalfi kıyılarının mavi tonları hakim. Romance serisi ise derin merlot tonunda kadife bootie ve platform siluetleri ile dikkat çekiyor. 
 Sivri topuklar gibi heykeli andıran ayrıntılar ise tasarımlara merak uyandırıcı bir çekicilik kazandırıyor. Tüm topuklu modellerinin ortak teması malzemeler ve desenler arasındaki zıtlıktan oluşuyor. Modernist sanattan ilham alan Artiste Pump, cesur renkler ve deneysel şekillerin bir araya gelişiyle zarif, soyut bir tabloyu andırırken, Puzzle Pump’ta rugan, süet ve pleksinin çekici karşıtlığı dikkat çekiyor.  
Parçaların bu yaramaz karakteri, gece kıyafetlerini tamamlayacak topuklu tasarımlarında da kendini göstermeye devam ediyor. Yes Baby, eşleşen renklerde inciyi andıran kürelerle sıra dışı bir hava kazanırken, La Nuit Mule ise siyah veya dore renginde, dokulu deseniyle büyülüyor.
Aquazzura 2024 Sonbahar/Kış KoleksiyonuBeymen’lerde ve Beymen.com’da sizi bekliyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar