TOTEME PRE-FALL 2024 KOLEKSİYONU

 

Çiçek desenleri ve pastel ekoseler, TOTEME Pre-Fall 2024 Koleksiyonu’na taze bir bakış açısı kazandırıyor.
Şehir ve sahil arasında mekik dokunarak geçirilen yazın son günleri için tasarlanan bu koleksiyonda, jarse maksi elbiseler, rahat kesim kaşmir gömlekler ve eskitme denim kumaşlar öne çıkıyor.

 Americana’ya gönderme yapan koleksiyon, zamansız şıklığa bir karakter kazandırıyor. Bu sayede ortaya sade olduğu kadar çarpıcı bir seçki görüyoruz.
Güneşte rengi açılmış pasteller ve bir tutam defne yeşiliyle yumuşatılmış nötr tonlardan oluşan renk paletine sahip koleksiyondaki stillerin rahatlığı, yazın dinginliğini anımsatıyor.
Geleneksel kareli keten karışımlı gömlek ise koleksiyonun yıldız parçası olmaya aday. Bu gömleğe, çiçek desenli maksi elbise ve keskin hatlarıyla öne çıkan siyah kaşmir bir gömlek eşlik ediyor. Koleksiyonun dikkat çekici parçalarından biri olan ustaca tasarlanmış leopar desenli palto ise yeni kısa pantolon modeliyle kombinlenerek günümüz trendlerine göz kırpıyor. Kıvrımlı yakaları ve ince askılarıyla merak uyandıran detaylara sahip rahat jarse elbiseler veya bu koleksiyonla ilk defa görücüye çıkan eskitilmiş soğuk mavi tonlarda vücuda oturan denimler, rahat kombin alternatifleri sunuyor.
Dayanıklı ve çevre dostu kumaşlar TOTEME’in önceliklerinden biri. Koleksiyonda keten, organik pamuk, plastik atıklardan elde edilen geri dönüştürülmüş polyester, viskon ve tekstil atıklarından elde edilen geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir elyaf olan CIRCULOSE®'dan yapılmış parçalar yer alıyor.

TOTEME Pre-Fall 2024 Koleksiyonu, tüm Beymen’lerde ve Beymen.com’da keşfedilebilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar