NetWork’ten Irina Shayk ve Sean O’Pry’li Sonbahar/Kış 2024-25 Kampanyası 'Light Follows You'


 NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 Koleksiyonu, “Light Follows You” temasıyla, dünyaca ünlü iki ismi çok özel bir kampanyada buluşturarak moda takipçilerinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Dünyanın en önemli süper modellerinden Irina Shayk’ı, bir başka başarılı model Sean O’Pry ile bir araya getiren kampanya, zamansız stili zarif olduğu kadar cesur bir duruşla ortaya koyuyor.

 

NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 Koleksiyonu “Light Follows You” temasıyla, şehrin keyfini çıkarırken kendi ışığının farkındalığıyla hareket edenleri dikkat çekici ve sofistike tasarımlarla buluşturuyor. Etkileyici silüetler ile zenginleşen NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 Kadın Koleksiyonu’nu, ruhuna yaraşır bir özgüvenle taşıyan dünyaca ünlü model ve stil ikonu Irina Shayk, zarafeti ve güçlü kişiliğiyle öne çıkan NetWork kadınını temsil ediyor. NetWork ile yaptığı ilk iş birliğinden tam 10 yıl sonra bir kez daha kameralar karşısına geçen Shayk, markanın detaylara yansıyan tasarım gücünü ortaya koyuyor. 

 Ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Cristian Hunter’ın fotoğrafladığı “Light Follows You” kampanya çekiminde Irina Shayk’a eşlik eden ünlü model Sean O’Pry ise güçlü stiliyle çekici bir duruş sergiliyor. NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 Erkek Koleksiyonu’nda öne çıkan rahat kesimler ve güçlü silüetler, dinamik yaşantısına şıklık ve konforu da dahil etmeyi seven erkeklere hitap ediyor. 

 

Minimalist ama dikkat çekici bir stil anlayışını gözler önüne seren NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 “Light Follows You” Kampanyası’nda, Irina Shayk ve Sean O’Pry’nin etkileyici performansları yeni sezonun zarif olduğu kadar seksi ve cesur tavrını yansıtıyor.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar