Sisley Sonbahar Kış 2024 Koleksiyonu

  

Sisley, 2024 sobahar kış koleksiyonunda köklü mirasını vurguluyor. Koleksiyon, belirgin ve keskin hatlara sahip kentsel, çağdaş bir tarz sunuyor. Karakterini cesur, parlak siyah deri detaylarla ortaya koyan bu stil, Sisley'in ruhunu yansıtıyor.


Sisley, sonbahar kış 24 koleksiyonu ile maskülen terziliği, yılan derisi efekti, fırfırlar ve transparan görünümleri seven güçlü bir kadınsılıkla birleştiriyor. Siyahın bir tuval olarak kullanıldığı bu tarz, hardal, tütün ve etkileyici nötr tonlarla oynuyor.


Siyah eko-deri, geniş paçalı pantolonlar ve uzun ceket kombinleri ya da yırtmaçlı maxi eteklerle yeniden canlanan 90'ların oversize ve minimalist denim tarzı için mükemmel bir tamamlayıcı oluyor. Kış mevsiminde ise siyah eko-deriden yapılmış V yaka mini elbiseler, midi etekler ve günlük pantolonlar ön plana çıkıyor. Transparan, kakma efektli bluzlar, deve tüyü renginde hırkalar ve vücuda oturan, derin yakalı, parlak efektli kazaklar bu parçaları tamamlıyor.



Grosgrain işlemeli bir denizkızı elbisesi, askeri tarzda tulum ve polo yaka yakalı, örme pembe angora üst de koleksiyonda kendine yer buluyor. Kolay giyilebilen bu konsept, yeni bir ‘Matrix Reloaded’ tarzını 90'ların ruhuyla harmanlayarak pratiklik ve şıklığı bir araya getiriyor. Kemerle bele oturtulan eko-deri trençkot, çift düğmeli yün palto, sezonun dış giyim vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. 



Koleksiyonun partilere ve özel akşamlara adanmış bölümünde ise minimal şıklık ön planda yer alıyor. 



Tüm görünümler, zarafetin simgesi "tamamen siyah" üzerine kuruluyor. Asimetrik dikişler ve yaprak aplikeleriyle süslenmiş ipek mini elbiseler, taş işlemeli mini bluzlar ve mini etekler, şeffaf fırfırlı ipek gömleklerle kombinlenen smokin takımları sezonun öne çıkan parçaları oluyor.


 

 Sisley, sadeliğin şıklık anlamına geldiğini her zaman biliyor ve bu koleksiyon da bunun en güçlü kanıtını sunuyor.

 Sisley, gerçek bir moda anlayışını sunarak, kolay, minimal ve somut bir yaklaşım getiriyor. Kentsel ve pratik bir tarz arayanlara hitap ediyor. Zarif bir uyum sunan bu stil, Sisley'in cesur ve alışılmadık doğasını yansıtan ruhunu sonbahar kış 24 koleksiyonunda yeniden canlandırıyor. İtalyan stilini yansıtan bu görünümler, yazın nötr tonlar ve Dolce Vita pastel renkleri ile geçerken, kış aylarında yuvarlak yakalı yün ceketler, küçük yün bomber ceketler, kenar efektiyle öne çıkıyor.




Abartıdan uzak kot pantolonlar, düz kesimli ve hafif soluk yıkamalı, bisiklet yaka kazaklar, net hatlara sahip gömlekler ve astarsız ceketlerle kombinleniyor. Pürüzsüz kadife pantolon ve gömlek kombinasyonları ile şık balıkçı yaka denizci kazaklar da koleksiyonun önemli parçaları arasında yer alıyor. Soğuk kış günleri, fırçalanmış beton gri yünden yapılmış puffer ceketler veya hafif 60'lar esintili paltolarla karşılanıyor. Güzel yünlü kumaşlar, hassas kesimler, krem rengi vikunya pantolonlar ve zarif, klasik dış giyim ve takım elbiselerle zamansız bir şıklık kendini gösteriyor. Renk paleti ise saf ve net çizgileriyle dikkat çekiyor: siyah, tebeşir beyazı, açık gri ve hafif bordo dokunuşlarıyla tamamlanıyor.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar