RIMOWA ESSENTIAL RED KOLEKSİYONU BEYMEN'LERDE

 Dünyanın ilk polikarbon valizi Rimowa, yenilenen Essential koleksiyonu ile seyahat edenlerin güvenilir yol arkadaşı olmaya devam ediyor. Alman marka, yıllar içinde farklı renk seçenekleriyle zenginleşen koleksiyona bu kez kırmızı bir dokunuş yapıyor. İç tasarımında da değişiklik yapan Rimowa Essential, yeni yolculuklar için hazır.

Yeni Rimowa Essential neşeli, tutkuları harekete geçiren ve cesur bis olmak üzere üç farklı ebatta sunuluyor. Göz alıcı rengiyle koleksiyonun genç ve dinamik ruhunu koruyan Rimowa Essential Red’in yeni kampanya çekiminde; kırmızı tonlarındaki Rimowar tavır sergiliyor. Canlı kırmızı tonuyla öne çıkan koleksiyon Cabin, Check-In L ve Trunk Plu Original Twist Red ve Rimowa Classic Unique Paprika gibi diğer ikonik modeller eşlik ediyor.

Kademesiz teleskopik sap, Rimowa tarafından geliştirilen çoklu tekerlek sistemi ve seyahat esnasında eşyaları güvence altına alan TSA onaylı kilitler gibi özellikleri taşıyan Rimowa Essential Red modeli Alman kalitesiyle ince işçiliği buluşturuyor. 


Birinci sınıf polikarbondan üretilen yeni koleksiyonunun, sap ve fermuardan isimlik ve tekerlek muhafazasına kadar tüm parçaları, kusursuz bir şekilde aynı renk tonunu taşıyor. Koleksiyonun yenilenen iç tasarımında yer alan eşyaların düzenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlayan fermuarlı bir bölme de yer alıyor. Ayrıca iç tasarımına yeni eklenen ayarlanabilir Flex Divider sistemi sayesinde seyahatlerinizde daha fazla eşyanın düzenli bir şekilde sığdırılmasına imkan sağlanıyor. Seyahatlerinizde konforlu bir kullanım için geliştirilen yeni valiz koleksiyonu, ömür boyu Rimowa garantisi kapsamında sunuluyor.

 

Rimowa Essential RedRimowa İstinyePark butiğinde ve Beymen.com’da keşfedilmeyi bekliyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar