UNITED COLORS OF BENETTON SONBAHAR - KIŞ 24 MODA ÜZERİNE POPÜLER BİR TEORİ

 Benetton’un sonbahar kış koleksiyonu, çok yönlü parçalardan oluşuyor ve her görünümün üzerine çizildiği bir tuval gibi hizmet veriyor. Yarım yüzyılı aşkın uzmanlığın ürünü olan örgü, ekose, jakar desenler ve çok renkli vanize iplikler gibi örgü giysiler sunuyor.


United Colors of Benetton, sonbahar-kış koleksiyonunda yenilikçi tasarımlarla dikkat çekiyor. Maxi hırka ve boho-şık tarzda yün ceket gibi çeşitli seçenekler sunan marka, gül desenli takımlardan mavi çizgili kazaklara kadar geniş bir yelpazede ürünler sunuyor.
 

Temel ürünler sakin tonlarda olsa da, koleksiyonun öne çıkan unsurları arasında yer alan kadife detaylar ve 70'ler esintili parçalarla birlikte canlı renkler, sonbahar kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor

Sonbahar için kır evi tarzı görünümler, kış için ise renkli alpaka karışımlı kazaklar dikkat çekiyor. 

Her parça, skinny kotlardan mom fit'e kadar geniş bir pantolon

yelpazesiyle kombinlenebiliyor. Ayrıca, sportif ve avcı tarzını birleştiren rahat ve hafif dış giyim seçenekleri de bulunuyor.

 


United Colors of Benetton'un sonbahar/kış erkek giyim koleksiyonu, sporcu ruhuyla 80'lerin esintilerini bir araya getiriyor. Baskılı giysiler, fırçalanmış Shetland örgüleri ve Kuzey Avrupa'dan ilham alan jakar etkili kazaklar koleksiyonun renkli ve karakteristik unsurları arasında yer alıyor. 

Desenli örgülerden çizgili stoklu modellere kadar geniş bir yelpazede sunulan ürünler, minimal klasik kadife pantolonlar veya flanel gömleklerle mükemmel bir uyum sağlıyor. Kontrol astarlı ceketler ve balmumu kaplamalı yelekler gibi özel parçalar, mevsim geçişlerinde ideal tercihler arasında yer alıyor. Geri dönüştürülmüş gerçek tüy içeren naylon puffer ceketler ise en soğuk günler için vazgeçilmez seçenekler arasında bulunuyor. Canlı tonlar, desenler ve şehir kombinasyonlarıyla zenginleşen koleksiyon, Benetton'un stilini yansıtan ikonik bir moda örneği sunuyor.







Yorumlar

Popüler Yayınlar