Ay Taşı ile Şifalanma Ritüelleri Altın ile Buluşuyor

 Optimist hislere daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Atasay, elementlerin gücü ile tasarladığı Aura koleksiyonu ile zamanın ruhuna kusursuz hitap ederken, çarpıcı bir mücevher şöleni de sunuyor.

Doğanın geometrik desenleri ve tasarımları sanatçılara, tasarımcılara tarihin her döneminde tarif edilemeyen bir ilham verdi. Formların temsil ettiğine inanılan ve yaydığı enerjiden beslenerek niyetlerde ritüellemiş enerjilerin odağındaki taşlar ve geometrik şekiller ise Atasay’ın Aura koleksiyonuna hayat verdi.


 




Auranı iyileştir! 

Taşların modern tasarımlarla buluştuğu Aura koleksiyonunun her bir parçası burçların element temsilcisi taşlarıyla hazırlanıyor. Elementleri yüksek modaya transfer eden Aura koleksiyonu, Nisan ayında Korç burcunu başrole aldı. Koç burcunun temsilcisi Ay Taşı’nın modern tasarımlarla buluştuğu koleksiyon, mücevher severler için cazip bir oyun alanı kuruyor.



Ay Taşı’nın iyi gelen enerjisi, geometrik formlarda hayat buluyor

Duygusal dengeyi düzenleyici, ve iletişimi simgeleyen Ay Taşı ile tasarlanan parçalar, takı gardrobuna konforu ve geometrik formları yansıtmak isteyen stil sahibi kadınlar için listenin ilk sırasında olacak. 


 

Doğadaki tüm zenginliği ve evrensel enerjileri kabul eden mücevher severler için her ayın burcuna ve elementine özel olarak tekrar tasarlanacak olan Aura koleksiyonunu her aya ait önerileri ve yeni normal fiyatlarla atasay.com’da keşfedebilirsiniz.





Yorumlar

Popüler Yayınlar