Morhipo’da parfümler de çiçek açtı!

 Baharın gelişiyle doğa yeniden canlanıyor, çiçek ve meyve kokuları da bizleri canlandırıyor. İçinizi ferahlatacak, baharı teninizde yaşatacak çiçek ve meyve kokularının hâkim olduğu binlerce parfüm seçeneği, stilin adresi Morhipo.com’da sizleri bekliyor.


Miss Dior 

Grasse gülü ve zambak kokularının adeta vals yaptığı bu parfümde, ilkbahar ve yaz ayları için canlandırıcı etkisiyle kendinizi çiçek bahçelerinin içinde kaybolmuş gibi hissettirecek bir bileşim ortaya çıkıyor. 

Marc Jacobs Daisy 

 Üst notasında ahududu, greyfurt, armut, orta notasında menekşe, alt notasında yabani gül ve sedir ağacı bulunan bu zarif ve büyüleyici parfüm ilkbahar ve yaz ayları için mükemmel bir seçenek.

Lancome La Vie est Belle 

 Bu muhteşem koku, iris, portakal çiçeği, yasemin, zambak özütü, bergamot ve paçulinin ince lezzetleri ile sağlanıyor. Lancome bu özel kokuyla tatili özleyenlere şehirde tatil sarhoşluğu yaşatmaya hazırlanıyor.

Gucci Bloom

Kadınların özgürlüğünü, canlılığını ve farklılıklarını kutlamak için tasarlanmış ikonik Gucci Bloom, içeriğindeki kasnı otunun yeşil ferahlığı ve siyah üzüm tomurcuklarının canlılığı sayesinde her zorluğun üstesinden gelen, küllerinden tekrar tekrar doğan, her baharda çiçek açan kadınlardan ilham alıyor. 

Dolce & Gabbana Light Blue:

Tazeleyici turunç ve hafif baharat ile harmanlanan bu koku üst notasındaki Sicilya Mandalinası, donmuş greyfurt kabuğu ile doğanın tadını alan bir koku. 


Chloé Rose Tangerine 

İçeriğindeki eşsiz gül notası ile harmanlanan turunçgil aroması beklenmedik meyvemsi bir koku sunuyor; taze alt notalara sahip siyah Frenk üzümü kokunun karakterine yön verirken, ışıltılı turunçgil esansı kokuya enerjik ve canlı bir hava katıyor. Sedir ağacı ve beyaz amberin birlikteliğinden Akdeniz’de bahar esintisi hafifliğinde bir koku ortaya çıkıyor. 


Calvin Klein One
Hem kadınlar hem de erkekler için canlandırıcı bir etkiye sahip bu unisex parfüm yeşil notalar, meyveler ve turunçgillerle dolu bir açılış, papaya meyvesi ile egzotik bir dokunuş kazanıyor. Temiz, taze, çiçeksi ve hafifçe tatlı bu parfüm, enerjinizi ve modunuzu yükseltirken şu sıralar baharın ve güneşin pozitifliğini kokunuzla yansıtmanıza fırsat sunuyor. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar