BAHARIN ENERJİSİ KOTON SKIRTLY YOURS STYLED BY MELİS AĞAZAT KOLEKSİYONUNDA



Moda sektörünün öncü markası Koton, 2021 İlkbahar-Yaz sezonunda birbirinden güzel etek tasarımlarının yer aldığı Koton Skirtly Yours Styled by Melis Ağazat Koleksiyonunda etek tasarımlarını crop top’lar, tişörtler ve sezon trendi örme bluzlar ile tamamlanıyor.



Her stile adapte olabilen modern ve trend onlarca etek alternatifi sunan Koton Skirtly Yours Styled by Melis Ağazat İlkbahar-Yaz’21 Koleksiyonu, zarif ve iddialı bir şıklık sunuyor. Volanların ve katların dikkat çektiği koleksiyonda, baharın enerjisiyle floral etki göze çarpıyor. 



Mavi beyaz ve kırmızı renklerin, turuncu ve yeşilin canlı tonlarının yanı sıra toprak tonlarının öne çıktığı 3 farklı gruptan oluşan koleksiyonda 24 parça yer alıyor. Sezonda kiremit ve tarçın renklerinin hem düz hem de çiçek desenleri ve geometrik çizgilerle birlikteliği, Koton kadınının modern stiline gönderme yapıyor. Zamansız pötikare desenlerin de yer aldığı koleksiyonda, setli takımlar ve etekleri mükemmel tamamlayan örme üst gruplar koleksiyonun ana parçalarını oluşturuyor. 



Deneyimli moda direktörü Melis Ağazat işbirliğiyle hazırlanan, sıcak ayların tüm canlı renklerini barındıran koleksiyondaki mini ve midi boy etek kombinler, günün her saatine uygun konforlu ve stil sahibi bir görünüm vadediyo
r. 



Sezonun en trend eteklerinde zengin model ve kesim seçenekleri sunan 
Koton Skirtly Yours Styled by Melis Ağazat Koleksiyonu’na seçili Koton mağazalarından, Koton.com ve Koton uygulamasından ulaşabilirsiniz.






 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar