LEVI’S® İLKBAHAR/ YAZ 2021 AYAKKABI KOLEKSİYONU


Bu sezon Levi’s®, hem kadınlara hem de erkeklere yönelik modelleri kapsayan günlük ayakkabı koleksiyonunu lanse etmenin heyecanını yaşıyor.Sneaker serisi, sürdürülebilirlik ve stil odağını koruyarak sokak modasının en yeni tasarımlarına hayat veriyor. Geliştirilmiş premium spor sandaletler ve unisex terlikler ise havaların ısınmasıyla birlikte gardıropların favori parçaları olmaya hazırlanıyor.




Levi’s® tasarımlarında kenevir kullanmamız, tüketicilerin sevdikleri stil sahibi ürünleri yaratırken gezegen üzerindeki olumsuz etkimizi azaltmamıza da yardımcı oluyor.

Her şey, geri dönüştürülmüş materyalleri çevreye, kıyafetlerimizin kalitesi ve görünümüne iyi gelecek şekilde değerlendirmekle ilgili. Kullandığımız geri dönüştürülmüş malzemeleri şöyle sıralayabiliriz: BloomTM yosunuyla harmanlanmış Eva, OrthoLite® Recycled™, geri dönüştürülmüş polyester, Leather  Working Group tarafından onaylı deri ve geri dönüştürülmüş polyester kırmızı etiketler.

Temiz suyun çevreye geri kazandırılmasına katkıda bulunmak için hasat edilmiş yosun biyokütlesini kullandığından, bu ürün BLOOM tarafından onaylanmıştır.

 Sürdürülebilirlik tüm tasarımlarımızda kendini gösteriyor ve iki yeni unisex modelimiz açılışı yapıyor: Pamuk, geri dönüştürülmüş bağcıklar, ağ detayları ve geri dönüştürülmüş ortolit iç taban ile polyester kırmızı etiketten üretilmiş sürdürülebilir sneaker Levi’s® Square ve aynı sürdürülebilir özelliklereve ve benzer bir stile sahip Levi’s® Summit.





File astar ve ortolit iç taban ile kırmızı etiket gibi geri dönüştürülmüş malzemeleri içeren ve 90’ların spor giyim tarzını anımsatan Levi's® West, tüm favori jean kesimlerine mükemmel bir retro dokunuşu katacak yeni renkleriyle kadınların gardırobuna mutlaka eklemesi gereken bir parça! Klasik espadrillere yeni bir yorum getiren Levi's® Lavic ise kenevirden yapılmış platformlu tabanı ve kordonlu dış kısmıyla gün boyu konfor ve stil sahibi bir görünüm sunuyor.





 Ortholite® geri dönüştürülmüş iç tabanı, dayanıklı kauçuk dış tabanı ve deri yüzeyiyle öne çıkan çok yönlü günlük spor ayakkabı Levi’s® Silverwood da erkek modelleri arasında tam anlamıyla bir klasik ve tüm denim kombinleriniz için son derece ideal!







 

SANDALETLER & TERLİKLER

Yaz, her okazyona uygun bir çift kullanışlı ve şık sandalet olmadan geçmez! İşte tam da bu nedenle Levi’s® Cadys ve Thaoe, sandaletler için sürdürülebilirliği yeniden yorumluyor. BloomTM ortaklığıyla üretilen devrim niteliğindeki %20 yosun karışımlı tabanlar ve geri dönüştürülmüş polyester kırmızı etiket de dahil olmak üzere premium sürdürülebilir malzemelerle tasarlanmış bu modeli, rahat ve işlevsel yapısı sebebiyle ayağınızdan hiç çıkarmak istemeyeceksiniz!

Havuz kenarı keyfinin vazgeçilmez elemanları olduklarından beri, terlikler başlı başına birer simge haline geldi. Monokrom, logolu, parlak, mat ve tek ya da çift bantlı gibi eğlenceli seçenekleriyle her zevke hitap eden unisex Levi’s® June modeli, kauçuk tabanı sayesinde gün boyu müthiş bir konfor sunuyor.

 





 

Yorumlar

Popüler Yayınlar