NetWork’ten İlham Verici Yeni Mağaza Konsepti


NetWork, 2021 yılı itibarıyla yeni mağaza konsepti kapsamında ses getirecek dönüşüm projelerine imza atıyor. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan NetWork, bu doğrultuda ilk girişimini modern ve karakteristik bir kimlik kazandırdığı Zorlu Center mağazasıyla ortaya koyuyor.



Nude tonların ve aydınlığın dozunu artıran materyallerin hakimiyetindeki tasarım, içeriye girdikleri anda misafirleri ulaşılabilir lüks kavramının en estetik haliyle tanıştırıyor. Rafine ve zarif detaylar içeren minimal dekorasyon ögeleri, doğal ışık oyunlarının da katkısıyla ilham verici bir ambiyans oluşturuyor. Modern bir “yaşam alanı” hissi yaratan mekan, eşsiz bir alışveriş deneyimi vadetmenin yanı sıra mağazacılık dinamiklerine dünya standartlarında bir yorum getiriyor.



“Social NetWork” mottosundan yola çıkarak tasarladığı İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonunun yalın, özgün ve dinamik çizgisini yeni mağazacılık konseptiyle buluşturan NetWork, sizi kusursuz alışveriş deneyimi için Zorlu Center mağazasına davet ediyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar