DCEY x Divarese

 Dünyaca ünlü moda markalarını trend takipçileriyle buluşturan, davet stilinin öncü satış ve kiralama platformu Davet Çok Elbisem Yok, Divarese ile güçlerini ikinci kez DCEY x Divarese Koleksiyonu için birleştirdi. Sınırlı sayıda tasarlanan DCEY x Divarese İlkbahar/Yaz 2021 Koleksiyonu; yepyeni modelleri, canlı renk paleti ve sezon trendlerini yansıtan detayları ile yaz gardıroplarının vazgeçilmezi olacak. 


Birbirinden özel dokuz farklı modelin, sezonun en iddialı renkleri ile buluştuğu heyecan verici DCEY x Divarese koleksiyonu, yaz aylarına enerji ve stil katmaya hazır


Beş sandalet ve dört terlik modeliyle her tarza uygun bir parçanın yer aldığı koleksiyon, siyah, nude gibi klasiklerin yanı sıra yaz ruhunu yansıtan mavi, mercan, pudra, sarı ve yeşil gibi canlı tonların farklı notalarına uzanan zengin bir renk paletine sahip. 



DCEY kurucu ortağı Eda Franci “Bu sezon güneşin sarısından mercanın turuncusuna, su yeşilinden pembeye; yaşam enerjisini yansıtan tutkulu renklerden ilham alarak heyecan verici ve canlı bir koleksiyon hazırladık,” sözleriyle renk seçkisini açıklıyor.



Sezon trendi küt ve sivri burunlu tasarımların yanı sıra, ikonik topuk detayları ile DCEY x 
Divarese Koleksiyonu, günlük şıklığın iddia dozunu artırken; zarif taş süslemeli detaylar, iri zincirler, gold ve gümüş modeller yaz gecelerinde ışıldamanızı sağlayacak.


 

DCEY kurucu ortağı Seda Aksoy da “Sofistike tercihleri olan, yaşadığı anın değerini bilen ve tadını çıkaran kadınlar için, şehir yaşamının ihtiyaçlarına cevap veren koleksiyonda zamansız, rahat ve feminen parçalara yer verdik,” sözleriyle koleksiyonun esin kaynaklarına değiniyor. 



Sınırlı sayıdaki DCEYxDivarese kapsül koleksiyonu; seçili 
Divarese mağazaları, Divarese.com.tr, DCEY Showroom ve Davetcokelbisemyok.com’da sizleri bekliyor.




Yorumlar

Popüler Yayınlar