Arzu Kaprol ile Yeni Seneye Umutla

 


Arzu Kaprol Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonu “Umut“, pandemi sonrası umuda ve umutlu olmaya dair, yaşamda umutla var olmaya dair bir koleksiyon. Tasarımlara ise renk, konfor, sürdürülebilirlik ve yeni form arayışı yön verdi. 


Yüksek konfor beklentisi üzerinden şekillenen tasarım beklentilerine cevap veren koleksiyon; merkezinde rahatlığın olduğu ve daima bizi iyi hissettirecek giysilerin duygusal yolculuklara eşlik etmesi için üretildi. 



Koleksiyonda sıra dışı dokulardaki, yüksek esneklik barındıran teknolojik kumaşlar, geri dönüşümlü iplikten üretilen trikolar, cuprolar ve ipekler öne çıkıyor. Tüm tasarımların ortak dili ise rahatlık. Siyah ve kahvelerin arasına giren canlı renk tonları, neşeye ve yaşamı coşkuyla, doya doya yaşamaya gönderme yapıyor.



Beyaz ve lacivert gibi kurtarıcı renklerde tasarlanan gömlekler, İspanyol paça süper esnek jeanlerle kombinlenirken, sweatshirtler eteklerle yeni nesil bir look yaratıyor.


Yumuşacık ve kışın en canlı tonlarının yansıtıldığı farklı boylardaki triko koleksiyonunda en dikkat çeken tasarımlar ise 70’lere gönderme yapan desen çalışmalarıyla uzun hırkalar. Farklı desen ve renk uygulamalarıyla dikkat çeken ipek gömlekler ise serin kış gecelerine kaşe pelerin ve mantolarla uyum sağlıyor. 

 


Yorumlar

Popüler Yayınlar