L’Occitane’ın büyülü yılbaşı kutuları açılıyor!

 L’Occitane’ın yılbaşı  koleksiyonunda, herkes için  uygun olabilecek rengarenk ve eğlenceli, birbirinden özel farklı hediye seçenekleri bulunuyor.

Bu  yılbaşında marka iki farklı shea koleksiyonu ile karşınızda.. 

Winter Warm serisi sizi incir, mandalina ağaçları ve zeytinliklerin lezzetli kokularıyla dolu küçük bir cennet bahçesi olan Porquerolles adasına götürmek için hazırlandı. 

Delicate Shea ise gül ve yasemin çiçeklerinin kokusunu, pirincin toz kokusuyla birleştiriyor. 

Parfüm koleksiyonlarımızdaki sürprizler ise klasik Rose serisi, ikonikleşmiş Yasemin kokusuyla buluşuyor. En sevilen parfüm serisi Neroli & Orchidee ise vanilya ile daha da vazgeçilmez oluyor. 


Tristan Bonnemain tarafından çizilmiş tasarımıyla renklenen klasik shea koleksiyonu, yeni yıl özel ambalajında bu kış hepimize sıcaklık vadediyor. Besleyici ve nemlendirici özelliği ile bilinen klasik shea koleksiyonu ile aynı özellikleri taşıyan yılbaşı serisi, aynı organik shea fındığı,  aynı biyoçeşitlilik taahhüdü ve aynı adil ticaret desteğini sağlıyor. 

Shea Limited Edition Klasik Yılbaşı Özel Hediye Seti  150ml Shea Classic Yılbaşı Özel Hand Cream ,250ml Shea Classic Yılbaşı Özel Rich Body Lotion,12 ml Shea Classic  Lip Balm'dan oluşuyor.



Shea Winter Walk ise bu serinin yeşil ve turuncu renkleri, içeriğindeki incir ve mandalina notalarından ilham alıyor. Winter Walk’un kokusu tüm duyularınızı harekete geçirmek ve shea yağının koruyucu özelliğini teninizde hissetmeniz için tasarlandı.

Shea Limited Edition Winter Walk Hediye Seti 150ml  Shea Winter Walk Hand Cream,200ml Shea Winter Walk Ultra Light Body Cream ,50gr Shea Winter Walk Soap 'dan oluşuyor.




Hiç riz-au-lait ( sütlü pirinç tatlısı)  yediniz mi? Bu geleneksel Fransız tatlısı , bir tutam vanilya ile büyük annelerimizin içerisine koyduğu gizemli malzemelerle beraber sütün içinde kaynatılarak yapılıyor.Delicate Shea serisi  ise bizi riz-au-lait  tatlısının o  yumuşacık, keyifli ve sevgi dolu anlarına götürüyor.

Shea Limited Edition Delicate Hediye Seti 30ml SHea Delicate Hand Cream,125ml Shea Delicate Ultra Light Body Cream,12 ml hea Delicate Lip Balm 'dan oluşuyor.


Yorumlar

Popüler Yayınlar