DOLCE&GABBANA 2021 SONBAHAR - KIŞ GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONU


Yeni Dolce&Gabbana güneş gözlüğü koleksiyonundan seçmeler...







SFILATA

Geçtiğimiz Sonbahar/Kış 21-22 defilesinde podyuma çıkan bu büyük boyutlu kare güneş gözlüğü, geniş kullanım alanına sahip ikonik bir aksesuar. Geleneksel/DNA siyah versiyonlarıyla sunulan model, güçlü ancak bir o kadar da sofistike bir kişiliğe sahip. Gözlük sapları altın rengi Grogren dokunuşuyla ve Dolce&Gabbana logosuyla zenginleştirildi.





F

Uyumlu lenslerle yeşil veya siyah tonlarında sunulan bu vintage ilhamlı yuvarlak formlu model, zarif profili ile öne çıkıyor. Kavisli saplar, iç içe geçmiş üç boyutlu metal “DG” harfleri ile bağlantı noktalarında birleşiyor. Sap uçlarında ise Dolce&Gabbana logosu göze çarpıyor.





GATTOPARDO

Naylon fiber malzemeden yapılmış bu yeni ultra feminen güneş gözlüğü, özgür hatlar sergileyen kedi gözü formu ve altın rengi metal bağlantı noktalarıyla süslenmiş kavisli saplar ile kendini gösteriyor. Model,  zamanı hiç geçmeyecek üç zarif  renk   seçeneği  ve yeni vintage beyaz versiyonu ile sunuluyor. Sapta incelikle işlenmiş Dolce&Gabbana logosu göze çarpıyor.





DG CROSSED

1970’ler stilinden ilham alan bu büyük boyutlu güneş gözlüğü, siyah asetat çerçeve ve aynı tonda degrade lenslerle sunuluyor. Kavisli saplar, iç içe geçmiş üç boyutlu metal “DG” harfleri ile bağlantı noktalarında buluşuyor. Sap uçlarında ise Dolce&Gabbana logosu göze çarpıyor. Stili, takılıp çıkarılabilen siyah zincir tamamlıyor.




MODERN PRINT

Özgür hatlara sahip, asetat malzemeden üretilmiş bu eklektik güneş gözlüğü, geleneksel tonların yanı sıra FW2021 koleksiyonundan (yeni gökkuşağı, grafiti baskılar, pop pembe leo ve şeffaf tonlar) ilham alan yeni baskıların da yer aldığı geniş bir renk paletiyle sunuluyor. Saplarda altın rengi zarif bir metal bağlantı ve Dolce&Gabbana imzası ile öne çıkıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar