Yves Rocher, Yılbaşı’na Özel Gizemli Ormana Keşif Serileri ile Kendinize ve Sevdiklerinize Hediye Almanın En Keyifli Halini Sunuyor!

 Yves Rocher’nin yılbaşı özel Gizemli Ormana Keşif Serileri ile yeni yılda hem kendinize hem sevdiklerinize karşı konulamaz hediyeler vermeye hazır olun! Aralık ayı boyunca Yves Rocher Türkiye mağazaları ve online satış kanallarında satışta olacak özel tasarlanmış setler, büyülü kokular ve doğa severler için eşsiz hediye imkanlarısunuyor.


Baş Döndürücü Böğürtlen Yılbaşı Koleksiyonu

 


Böğürtlenin tatlı ve lezzet dolu kokusuyla mükemmel hediye olmaya aday Baş Döndürücü Böğürtlen Yılbaşı Koleksiyonu içeriğindeki doğal formül ile size ve sevdiklerinize yeni yılın coşkusunu derinden hissettiriyor! Duş Jelleri, Peelingli Duş Yağı, Sıvı El Sabunu, El Kremi, Dudak Balsamı ve Kokulu Mum ürünlerinden oluşan koleksiyon yeni yılda kendinizi yenilenmiş ve huzur içinde hissetmenizi sağlıyor.


 



Gizemli Portakal Yılbaşı Koleksiyonu

 

Portakal ve bitter çikolatanın eşsiz uyumunu cildinize taşıyan Yves Rocher Gizemli Yılbaşı Koleksiyonu, yılbaşının büyüleyici kokusunu en derinden ve en yoğun şekilde hissettiriyor! Yılbaşı coşkusunu yansıtan özel koleksiyon Duş Jelleri, Peelingli Duş Yağı, Sıvı El Sabunu, El Kremi, Dudak Balsamı ve Kokulu Mum ürünleri size ve sevdiklerinize adeta yeni yıl ışıltısını sunuyor!





Yılbaşı Makyaj Paleti

 


Yeni yıla özel, sınırlı sayıda üretilen Yılbaşı Makyaj Paleti, Yves Rocher’nin online satış kanallarında sizleri bekliyor! Parlak ve ışıltılı 17 farklı far rengine sahip Yılbaşı Makyaj Paleti ile yılbaşı makyajınız Yves Rocher’ye emanet oluyor!

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar