The Organic Pharmacy’den Cildinizi Yenileyecek Dört Yeni Maske

Dünyanın en etkili içeriklerini yüzde 98’lere varan organik ürünlerle sunan The Organic Pharmacy, dört yeni maskesiyle cildinizi soğuk havanın etkilerine karşı korurken yenilenmeyi de gözler önüne seriyor.  

 


Stabilised Vitamin C Corrective Mask ile Cildinizde Kolajen Etkisini Artırın

 Cildin güçlü antioksidan bileşenini sağlamlaştırmak ve saf hale getirmek, daha sıkı cilt hücreleri üretmek, hiperpigmentasyonu önlemek ve serbest radikallere karşı savunmak için yaratılan Stabilised Vitamin C Corrective Mask, içeriğindeki C Vitamini ile şimdi daha güçlü hale geliyor.  Yüzde 3 oranında yoğunlaştırılmış Stabilize C Vitamini dozuyla güçlendirilen jel maskesi, cildin derinliklerindeki kolajen seviyelerini arttırarak cildinizi tamamen değiştiriyor ve yeniliyor.



Derin Çizgilerin İyileşmesinde Yardımcı: Retinol Corrective Mask

Yüzde 3 Kapsüllenmiş Retinol teknolojisine sahip güçlü gece maskesi Retinol Corrective Mask

İse; güneş pigmentasyonuna ve güneş lekelerine nüfuz ederek cildi onarıyor. Güçlü ama hassas formülüyle kolajeni uyarmaya, kırışıklıkların görünümünü azaltmaya, cildi sıkılaştırmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor.



Nem ve Dolgunluk Bir Arada: Hyaluronic Acid Corrective Mask

Yüzde 0,2’lik yoğun üçlü moleküler ağırlıklı Hyaluronik Asit içeren Hyaluronic Acid Corrective Mask ise yüzdekiifade çizgilerini ve kırışıklıkları anında nemlendirme, sıkılaştırma ve dolgunlaştırma sağlıyor. Ciltte 15 dakika bekletildikten sonra anında etkisini gösteren maske, cildi tonlanmasını sağlayıp yenileyerek cilde parlaklık kazandırıyor, çizgisiz bir görünümü garanti ediyor.


Parlak ve Pürüzsüz Bir Cildin Kaynağı Four Acid Peel Corrective Mask

İçeriğinde yer alan bitki kaynaklı glikolik, laktik, sitrik ve tartarik asit ile cildi pürüzsüz hale getiren Four Acid Peel Corrective Mask, ayrıca ince çizgileri ve kırışıklıkların düzelmesini sağlayarak ciltte yeni bir dönüşüm başlatıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar