İkonik Bir Hediye: George Hogg

 George Hogg Sonbahar/Kış 2021-22 Koleksiyonu; el işçiliği detaylarını, sezon trendleriyle bir araya getiren materyalleri ve yenilikçi modelleriyle sevdiklerini yeni yılda ikonik bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlerin radarına giriyor.


George Hogg Sonbahar/Kış 2021-22 Koleksiyonu siyah, taba ve bordonun yanı sıra bej ve yeşil tonlarının çekiciliği sayesinde yılbaşı hediye listesinde üst sıralara yerleşiyor. Metal aksesuar ve deri dikiş detayları, kapitone dikişler, kroko baskı, double monk tasarımlar ve el boyaması çizme ve botlar sezonun öne çıkan ayakkabıları arasında yer alıyor. 

 

Kışın temsilcisi ekose, George Hogg Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonunda da büyük bir rol oynuyor. Alışıla gelmiş kullanımının yanı sıra kullanılan lazer ekose uygulaması desene yenilikçi bir yorum katıyor. Koleksiyondaki ekose desenli çanta, ayakkabı, eldiven, cüzdan ve kartlık gibi aksesuarlar yılbaşı ruhunu artırıyor.  

 


Koleksiyon,  George, Edward, ve Richard gibi ikonik modellerin yanı sıra zengin bir ürün yelpazesi sunuyor. El boyamasıyla zanaatkar bir dokunuşa sahip ayakkabı ve çantalar yeni sezonda öne çıkıyor. Öne çıkan örgü dokuları, ayakkabılarda detaylardaki inceliğe vurgu yapıyor. 



Ayakkabı ve botlarda astar detayı olarak kullanılan klasik ekose ve lazer ekose uygulaması erkek koleksiyonunda önemli bir yere sahip. George Hogg için özel olarak tasarlanan desende ayakkabı ve çantalar, erkek stilini bir adım yukarı taşıyor. Koleksiyondaki her zaman günlük hayatın bir parçası olmaya devam eden ekose desenli eldiven ve atkılar, yeni yılda sevdiklerinizi özel hissettirecek. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar