Yılbaşı Hediye Destinasyonu: Divarese


Her sene olduğu gibi, Divarese Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla yılbaşı için tasarım detayları, rahatlık ve işlevselliğiyle her stile uygun sayısız hediye seçeneğiyle karşınıza çıkıyor
.



Doğanın eşsiz desenlerinden ilham alan leopar, zebra, yılan ve timsah desenli ayakkabı ve çantalar, yılbaşı stilinin ayrılmaz bir parçası olan shearling detayları ve tay tüyü ile birleşerek farklı görünümler sunuyor.


Koleksiyonun vazgeçilmez dokularından olan süet, ayakkabı ve çantalarda özel çalışılmış farklı renk tonlarıyla her stile uygun hediye seçenekleri arasında yer alıyor.
 


Farklı kalıp ve topuk boyları, küt ve kare burun ve asimetrik topuklar, kadınların rahat ve şık günlük stillerini tamamlayacak alternatifler sunuyor. Şehirli kadınların vazgeçilmezi sneakerlar ve kış aylarının olmazsa olmazı botlar, farklı renk ve deri seçenekleriyle alışveriş listelerine ekleniyor. 



Koleksiyonda her stilden çanta tutkunlarına hitap eden, gündüzden geceye günün her anında size eşlik edecek tasarımlar öne çıkıyor. Zincir ve püskül detaylarından şehir hayatının temposuna ayak uydurmanıza yardımcı olacak çantalara çok çeşitli bir seçki sunuyor.  


Sevdiklerini gülümsetmek isteyenleri her yeni yıl öncesi hediye seçimlerinde yakın markaja alınan aksesuar grubunda da çok sayıda seçenek bulunuyor. Dokulu deri cüzdan ve kartlıklar zamansız stilin ve günlük hayatın bir parçası olurken, deri eldivenler soğuk kış günlerinde sevdiklerinizin vazgeçilmezi haline gelecek. 


Divarese Sonbahar/Kış 2021-22 Erkek koleksiyonu, süet, nubuk, baskılı deriler ve keçe dokulu ayakkabı ve çanta seçkisiyle yılbaşı öncesi hediye arayışında sayısız alternatif sunuyor. Sezon trendleri arasında öne çıkan kalın ve dişli tabanlar koleksiyonda önemli bir rol oynuyor. Oxford, makosen, loafer, sneaker ve botlarla bir araya gelen geniş renk paleti, şehirli erkeklerin her anına eşlik ediyor. Hediye seçerken ilk akla gelenlerden deri kemer ve cüzdanlar günlük şıklığı arttırırken atkılar ve deri eldivenler yılbaşında sevdiklerinizin içini ısıtacak. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar