KNITSS İLE ŞEHİRDE BAHAR IŞILTISI

 Çağdaş triko markası KNITSS, İlkbahar Yaz 2021 “Beautiful Flora” koleksiyonu ile şehir hayatına baharın renklerini ve enerjisini taşıyor.

 


Moda sektöründe “Sustain the Fashion” (Modayı Sürdür) söylemi ile modada sürdürülebilirliğe dikkat çekmek isteyen KNITSS, Beautiful Flora koleksiyonuna doğal kaynakların korunması ve yaşam alanlarının devamlılığı için sürdürülebilir materyalleri kullanarak hayat verdi.  



Renkler ve renklerin enerjisiyle her kadının içindeki ışığı dışarı çıkararak stillere ilham olan KNITSS, ısınan havalarda ilkbahar stilini tamamlıyor. KNITSS koleksiyonunda doğal soft tonlar baharın ruhunu yansıtıyor. Sürpriz renklerin mükemmel uyumu modern yaşamı enerjik ve özgün stillerle buluşturuyor.



Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiz çoklu kombinlenme özelliğiyle ayrışan KNITSS triko üstler, incecik ve rahat tuşeleri, dinamik örgü oyunlarıyla sadeliğin temsilcisi haline geliyor. KNITSS triko etek ve pantolonlarla sayısız kombin seçeneği sunan KNITSS triko üstler, kendine güvenen şehirli stillere hayat veriyor.


KNITSS tasarımları, İstanbul Akmerkez AVM, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve Ankara Armada AVM, KNITSS mağazalarında sizleri bekliyor. Dilerseniz yenilenen www.knitss.com online da satışta.

Yorumlar

Popüler Yayınlar