LIERAC’TAN 25 YILLIK TECRÜBE VE YENİLENEN FORMÜLÜ İLE HORMONAL YAŞLANMA KARŞITI MUCİZEVİ İNOVASYON: ARKÉSKIN!

 Güzelliğe adanan 40 yıllık tecrübe ile LIERAC, menopoz döneminde cildin biyolojik ritmini bozan hormonal değişimleri inceleyerek geliştirdiği ARKÉSKIN serisini sunuyor! 25 yıl önce hormonal yaşlanma karşıtı bakım kremi ile yanımızda olan LIERAC, üstün tecrübesi ve yenilenen formülü ile yeni ARKÉSKIN serisi ile karşımızda!


 Vücudun kimyasal ve hormonal üretim metabolizmasını 24 saatlik döngü boyunca düzenleyerek cildi dengeye kavuşturan ve daha sıkı, hacimli bir görünüm vaat eden ARKÉSKIN, hormonal yaşlanma karşıtı bakımda öncü olarak aksiyon alıyor. ARKÉSKIN, cildin biyoritmini düzenleyen kronobiyolojik gelişmelerden ilham alarak geliştiriliyor.

 LIERAC ARKÉSKIN DENGELEYİCİ VE RAHATLATICI GÜNDÜZ KREMİ

Menopoz döneminde östrojen sentezinin azalmasıyla birlikte biyolojik saatte düzensizlik yaşanır ve bu kuruluk, hacim kaybı ve sıkılık kaybı gibi cilt sorunlarını beraberinde getirir. Lierac Arkeskin Dengeleyici ve Rahatlatıcı Gündüz Kremi, içeriğindeki biyopeptid ile cildi gün boyu korumaya ve beslemeye yardımcı olur. Kakao ekstresi ile cildi mavi ışınlara ve oksidatif stres oluşuma karşı korumaya destek olurken hyaluronik asit ile cildin nemlenmesine ve daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun krem, cildi rahatlatmaya ve dengelemeye destek olur.


LIERAC ARKÉSKIN BESLEYİCİ VE YENİLEYİCİ GECE FLUİD

İkili serinin yenileyici etki sağlayan LIERAC ARKÉSKIN Besleyici ve Yenileyici Gece Fluid içeriğindeki biyopeptid ile cildi gece boyu beslemeye ve yenilemeye yardımcı olur. Keten tohumu ile cilde sıkılık ve hacim vermeye destek olurken, hindiba ile cilde kaybettiği elastikiyetini kazandırmaya yardımcı olur. Mikrokapsül hyaluronik asit ile cildin nemlenmesine ve daha dolgun görünmesine destek olur. Tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygun krem, cildin dengesinin yeniden kazanmasına yardımcı olur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar