THE KOOPLES’IN YENİ SNEAKER SERİSİNİ SUNDU: TOMORROW SNEAKER

  İlhamını fütürist bir havadan alarak, 90’ların estetik algısıyla pekiştiren The Kooples, 2021 İlkbahar Yaz için çizgilerin dışına çıkıyor ve Tomorrow sneaker spor ayakkabı modelini tanıtıyor. Klasik The Kooples moda evi çizgileriyle, modern sneaker teknolojisini birleştiren Tomorrow sneaker moda endüstrisine “Yarın ne kadar yakında?” sorusunu sormaya hazırlanıyor.

 



Stil, anahtardır: Karıştır ve kombinle!

 

 

Eşsiz stili ve retro modernize görünümüyle Tomorrow sneaker, The Kooples erkeklerine ve kadınlarına stilinden ödün vermeden gerçek hareket özgürlüğü sağlıyor. Stil, kilit noktadır mottosuyla hareket eden moda evinin özel takım elbiseleriyle de rahatlıkla kombinlenebilen Tomorrow Sneaker The Kooples’ın DNA’sını tamamen kucaklayan rahat parçalarıyla da kombinlenebiliyor.



The Kooples
 ekibinin hareket halindeyken yaşama en üst düzeyde konfor sağlamak için yeni bir taban tasarladığı Tomorrow Sneaker, tamamen rahat adım ve gündüzden geceye hareket kabiliyeti sunuyor.



Tomorrow 
sneaker erkekler için siyah, beyaz ve gümüş detaylara sahip açık gri referanslarda sunulurken, kadınlar için süet pembe, gümüş ve beyaz olmak üzere altı farklı referansta sunuluyor. Klasik sneaker malzemelerinin modern formlarını, markanın teknik uzmanlığıyla birleştirerek yumuşak dana derisiyle final görünümüne ulaştırılıyor. Bağcıklara yerleştirilen The Kooples işlemeli metal detay, marka DNA’sına reveransını vererek saygı duruşunda bulunuyor.



Jilet gibi keskin bir stil ve kendinden emin adımları bir araya getiren yeni Tomorrow sneaker, Zorlu Center mağazası ve thekooples.com.tr’de.

Yorumlar

Popüler Yayınlar