Reebok ve Maison Margiela’dan Benzersiz Tasarım: TABI INSTAPUMP FURY OXFORD


Dünyaca ünlü spor giyim markası Reebok, moda dünyasının sevilen Fransız Haute Couture markası Maison Margiela’yla bir yılı aşkın süredir devam eden iş birliği boyunca sıra dışı koleksiyonlara imza attı. Spor giyimi modayla harmanlayan Reebok ve Maison Margiela ikilisinin yeni tasarımı Tabi Instapump Fury Oxford, benzersiz bir görünüm ve rahatlığı bir arada vaadediyor.

Maison Margiela'nın Haute Couture değerleri, el işçiliği ve Reebok'ın işlevsellik üzerine kullandığı üstün teknolojinin bir arada kullanılarak eşsiz bir tasarıma imza attığı Tabi Instapump Fury Oxford kalın taban görüntüsüyle göz dolduruyor. Reebok’ın ticari markası olan The Pump Teknoloji’nin kullanıldığı Instapump Fury Oxford’da Maison Margiela’nın imzası niteliğindeki bölünmüş burun tasarımı koleksiyona benzersiz bir görünüm kazandırmak için kullanıldı. 



Tabi Instapump Fury Oxford’un sayasında kullanılan parlak dana derisi, tasarıma göz alıcı bir şıklık katıyor. İşlevsellikten ödün vermemek adına; optimize edilmiş esneklik ve stabilite için tabana bir Hexalite tabakası entegre edildi. Reebok sneakerlarda kullanıldığı gibi dış ve orta taban farklı renk varyasyonlarındaki kauçuk ve köpük malzemeden üretildi. 



 Reebok ve Maison Margiela imzasıyla üretilen Tabi Instapump Fury Oxford beyaz, siyah ve sarı renk seçenekleriyle 7 Mayıs’ta www.Reebok.com.tr satışa sunuluyor. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar