KOTON’DAN YAŞAMA RENK KATAN KOLEKSİYON

Koton’un başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Afra Saraçoğlu’yla hazırladığı Afra Saraçoğlu x Koton Koleksiyonu, dalgaların dinginliğine, güneşin kızıllığına, yeşilin huzur veren derinliğine, gökyüzünün sonsuz özgürlüğüne, tuz kokan eşsiz meltemlere gönderme yapan seçkisi ile yeni mevsimin kapılarını aralıyor.

Koton’un yeni sezona özel olarak isimlendirdiği coşku turuncusu, özgürlük mavisi, cesur lila, dostluk sarısı, aşk pembesi ve nefes yeşili renkleri, yeni mevsim ruhunu iyiden iyiye hissettirecek parlak renk kodları ve desenleriyle ön plana çıkıyor. Renk danışmanı Yonca Çallı’nın da desteğiyle tanımlanan renklerin duyguları ile pozitif psikolojinin büyülü dünyası koleksiyondaki renk paletinde hayat buldu.



Renkli ve cıvıl cıvıl parçalar, yükselen sezonun öncü parçaları arasında yer alıyor. Isınan havalara dökümlü formuyla eşlik eden geniş kesimli pantolonlar, bele vurgu yapan elbiseler sezonun feminen ruhunu ortaya koyuyor. Çiçekli ve büzgü detaylı elbiseler ise, 90’larda yükselen bu trendi günümüze adapte ediyor. 

Afra Saraçoğlu for Koton İlkbahar-Yaz 2021 Koleksiyonu’nda, doğadan ilham alan uçuşan elbiseler ve etekler dekoratif yaz portresini gün yüzüne çıkarıyor. Country stili romantik bir şekilde yansıtan pötikare desenli maksi sarı etek ve crop-top kombini, vazgeçilmez bir yaz klasiği haline gelen mini fırfırlı etekler, çabasız yaz görünümlerini zarif ve havadar gösteren parçalar arasında yerini alıyor. 

 

Gökyüzünün mavi-beyaz denklemine eklenen coşku turuncusu, drape detaylı mini etekler ve buna eşlik eden naif askılı bluzlar veya balon kollu bluzlar ile sıcak yazı karşılıyor. Gardırobunuzun yıldızı olmaya aday gömlek-şort kombinleri veya sunkissed bronzluğunuza eşlik edecek renkli tulumlar tek parça ile göz alıcı bir silüet sunuyor. 

 


Afra Saraçoğlu for Koleksiyonu, seçili Koton mağazalarında, Koton App’te ve online alışverişin adresi 
koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.  

  



Yorumlar

Popüler Yayınlar