Yazın Yeni Vazgeçilmezi: NetWork x LANCASTER

 


Alanında uzman iki markanın bu özel iş birliği kapsamında; 
NetWork örme hasır el çantası ve iki farklı LANCASTER güneş bakım ürünüyle hazırlanan setler, NetWork.com.tr’de sınırlı sayıda satışa sunuldu.



Zengin içeriğiyle moda ve güzellik tutkunlarının favorisi olacak setin içerisinde; 
NetWork çantanın yanı sıra, vücut için orta korumalı güneş bakım ürünü; LANCASTER Sun Beauty Silky Milk SPF 15 50ML ile yüz ve vücut kullanımına uygun ferahlatıcı güneş sonrası losyon; LANCASTER Golden Tan Maximizer After Sun Lotion 50 ML bulunuyor.



Gündüzden geceye kolayca taşınabilme özelliğine sahip turuncu NetWork örme hasır el çantası, özel tasarım astarı ve şık görünümüyle yaz boyunca plaj stilinin anahtar parçasını oluşturuyor. Geliştirilmiş Full Light Teknoloji ile UVB, UVA ışınlarının yanında kızılötesi ve görünür ışınların da zararlı etkilerinden koruyan LANCASTER Sun Beauty Silky Milk SPF 15 50ML, içeriğindeki Bronzluğu Aktive Eden Kompleks (TAC) sayesinde daha hızlı, derinlemesine ve kusursuz bronzluk sağlıyor. LANCASTER Golden Tan Maximizer After Sun Lotion ise bronzluğunuzun bir aya kadar uzamasına yardımcı olurken, Onarıcı Kompleks bileşenleri ile cildi anında rahatlatıyor, soyulma riskini azaltıyor, esnek, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar