The Kooples'tan Tina: SS21 için yeni it-bag



 

 The Kooples, ilham perileriyle birlikte yaratığı çanta geleneğini sürdürüyor. Maison, 2021 İlkbahar Yaz sezonu için muhteşem Fransız model Tina Kunakey ile birlikte tasarlanan yeni "It-Bag" Tina modelini tanıtıyor.



Gündüz veya gece takılabilen, renkleri ve detayları ile klasik bucket çantaya yeni bir soluk getiriyor.


İtalya'da üretilen
Tina Bag çantalar  beş renk seçenekleri ile sunuluyor. Mini ve orta boyları bulunan Tina’nın ayrıca iki farklı askı boyutu da var. Kısa olan askı Tina’nızı elde taşımak için uygunken, uzun askı daha rahat bir görünüm için çapraz bir biçimde kullanılıyor.

 

Kooples ekibi ve Tina, iki boyutta mevcut olan siyah deriden klasik ve ikonik bir model hayal ettiler; yumuşak bej süetten daha büyük stil, çivili bej süetten orijinal bir stil ve punk esintili çivili siyah deri çanta. Tümü mini ve orta boy olarak sunuyor. Ekru, parlak sarı, lila ve pembe tonları gibi mevsimsel renkler ile  İlkbahar Yaz koleksiyonunu ve ortak gardırop kapsül koleksiyonunu yansıtan bir görünüm kazanıyor.


 Tina by The Kooples, kadınlar tarafından ve kadınlar için gardıroplarına zarafet ve  rahatlığın yanı sıra içinde  rock'ın roll 'u isyanını da barındırıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar