REEBOK’IN SEVİLEN MODELLERİ İKİ YENİ İŞ BİRLİĞİYLE YENİDEN TASARLANDI

 Spor giyim dünyasındaki öncülüğünü yaratıcı koleksiyonlar ve kampanyalarla koruyan Reebok, iki yeni kolabrasyonla hazırlanan koleksiyonlarını satışa çıkarıyor. Reebok’ın futuristik tasarımı Zig Kinetica II Brain Dead iş birliğiyle uzaya taşınırken, ikonik Classic Leather modeli ise Collina Strada iş birliğiyle doğayla buluştu.


Reebok x Brain Dead’in elinden çıkan “ZigMan v.s Zig Kinetica II”yi Taşıyan Uzay Aracı Dünya’ya İniyor

Reebok’ın geleceğin teknoloji ve tasarım anlayışını öngörerek hazırladığı Zig Kinetica II, Brain Dead ekibinin uzay ilhamıyla yeniden tasarlandı. ZigTech teknolojisi kullanılan Zig Kinetica II, işlevselliğinden hiçbir ödün vermeden Brain Dead ekibi için bir tuval olarak kullanıldı. Brain Dead, Zigman v.s Zig Kinetica II’yi tasarlarken Japon Kaiju vinil oyuncaklarından esinlendi. Tasarımdaki benekli ve dalgalı görünüm, benzersiz bir uzay temasıyla bir araya getirildi. Reebok x Brain Dead vizyonuyla yenilenen Zig Kinetica II için oluşturulan ZigMan karakteri ile de uzay temasında çekimler geliştirildi.


Reebok x Brain Dead ZigMan v.s Zig Kinetica II 
 www.Reebok.com.tr ‘ de satışta.


Reebok x Collina Strada’dan “Call Mom” Sürdürebilir Kapsül Koleksiyonu

Reebok’ın vazgeçilmez ürünlerinden Classic Leather ve Classic Leather Legacy, New York merkezli bir sosyal sorumluluk ve farkındalık markası olan Collina Strada’nın sürdürülebilirlik odaklı bakış açısıyla buluştu. Çevreye duyarlılığı uzun süredir gündemine alan Reebok, Collina Strada ile tasarlanan sürdürebilir “ Call Mom” kapsül koleksiyonunu tüketicinin beğenisine sunuyor.


Adını pandemi süresince iletişimin ve sevdiklerimizden haberdar olmanın öneminden alan “ Call Mom” koleksiyonu, sevdiğimiz şeylere her zaman vakit ayırmak gerektiğini bizlere hatırlatıyor. Koleksiyon kapsamındaki her iki Classic Leather modelinde  %30 geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılması, çevreye özen gösteremeyecek kadar meşgul olmadığımızı bize unutturmayacak bir detay olarak sunuluyor.


Call Mom koleksiyonundaki Classic Leather Legacy, siyah zemin üzerine parlak leylak rengindeki fırça darbeleriyle süslenirken, Classic Leather modeli beyaz zemin üzerine sarı ve mavi renkteki dalgalı fırça izleriyle benzersiz bir görünümde karşımızı çıkıyor. Modellerin arka bilek kısmında “Anneni Ara” anlamına gelen “Call Mom” yazısı tasarıma cool ve farklı bir görünüm kazandırıyor.

Reebok x Collina Strada “Call Mom” Koleksiyonuna  

 www.Reebok.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar